Jocin medenjak posni trajni slatki kolač bez masnoće ručno radjen (500 g)

Posted: avgust 17, 2011 in medenjak

Заиста веома укусан медењак!

Садржи: пшенично брашно, инвертни сируп (шећер, вода, лимунска киселина Е300) , средства за нарастање Е500 и Е503, природне зачине (цимет, мускатни орашчић) и кафу.

Што се тиче Е300, Е500 и Е503, дозвољени су у земљама ЕУ (не пише да су негде забрањени) , погледајте више о томе у Википедији:

http://en.wikipedia.org/wiki/E_number#E500.E2.80.93E599_.28acidity_regulators.2C_anti-caking_agents.29   Ту имате цели списак са карактеристикама сваког додатка, што је веома корисно прочитати јер се ти бројеви често јављају на амбалажама производа.

Производи:

СЗТР „Јоца“  ул.Томе Живановића бб,  Параћин, 035 571 217

Оцена: 5/5

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s