Štark Napolitanke vafel proizvod sa kakao kremom i kakao prelivom (360g)

Posted: jun 1, 2011 in slatkiši

У картонској кутији (25,5  х  10,5  х  4,5 цм)  допадљивог дизајна, налазе се ове веома квалитетне наполитанке,  тачније „вафел производ са какао кремом и какао преливом“  како гласи званичан назив. А зар није било далеко једноставније написати „Са какао кремом и преливом“  без сувишног нагомилавања истих непотребних речи!? Тако би било једноставније и много би лепше звучало, уместо ове фразе где се двапут понавља реч „какао“ сасвим непотребно и претенциозно. Као да је какао неки редак и скуп састојак.

На бочној страни налази се декларација исписана на неколико језика,  јер се овај производ извози.  Нема сумње да је ово заиста врхунски производ,  наполитанке су највероватније најукусније такве у земљи, тојест нисмо пробали укусније до сада.

Мала замерка је што је податак о тежини производа исписан само једном, и то на полеђини кутије, тако да ако купца занима тај податак, мораће добрано да изокреће кутију са свих страна да би на лрају видео и то, исписано скоро неприметним белим словима!

Очигледно, произвођач није удостојио купце са овим податком о тежини на прави начин, тојест на лицу амбалаже, као што је добар обичај у већини земаља! Нажалост, још доста времена ће проћи док и наши произвођачи не почну да обраћају пажњу и на овакве „ситнице“ које руже целокупну слику производа!

Оцена 4+/5

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s