Čajni biskviti kokos (150 g)

Posted: april 4, 2011 in keks

Често видимо неке нове производе, неке нове робне марке, али углавном смо скептични према њима. Ипак, никад нисмо били намћори, па често купимо понешто, тек да пробамо и видимо како је. Тако смо, авај, купили и ове чајне бисквите. Разочарани смо, квалитет је негде на ивици подношљивости. Могу да се једу, али ниcу баш нешто посебно укусни.  За утеху произвођачу (proizvodi i pakuje za Kozmetik Plus d.o.o. Niš : Хај Арарат, Бул. цара Константина 82-86, Ниш ) и много познатије, и етаблиране  робне марке, имају понекад низак ниво квалитета, тако да нема потребе за очајавањем.

Бисквити, иначе,  имају рупу у средини (као да ћемо на нешто да их нижемо! Па да, можда би и могли!  Знате већ на шта!) али их то не чини посебно добрим или посебно лошим. Једноставно, ово су некако патетични (жалосни) бисквити. Суви, пресуви, али то их чини погодним за умакање у чај! Па да, ово су, стварно, чајни бисквити! Зато и јесу тврди, претврди и помало неукусни. Укус кокоса („природно идентичне ароме ваниле и кокоса“) је, иако вештачки, једва приметљив тј. једва се осећа. Тако да ово није ни прошло ни видело прави кокос, ни  поред кокоса, а ни кокосово брашно,  а камоли да се назове „Чајни бисквит кокос“ !

Ма, хајде, молим вас! Немојте тако! Ипак, жали драги Боже паре што дадосмо за ове бисквите, и нису неке велике паре, али ипак, ето ! Сад је касно, паре смо дали, па ћемо да поједемо некако. Ах, да! Умало да заборавимо! На амбалажи пише „tradition & quality “ !  “Preporučujemo“ !  Како неко за кога смо јуче чули и ко прави бисквите тако кратко време, може да допусти такво саморекламерство!?  Али ето, све је могуће.

Дотична фирма има и сајт (www.kozmetikplus.com ) али нисмо гледали, ако је и сајт као бисквити…

Оцена: 2/5

PS    www.kozmetikplus.com  nije klikabl, ali pogledajte    http://www.hranaipice.com/firma.aspx?f=5778

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s