Prima snacks штапићи пуњени кикирикијем 45g(не липши магарче до зелене траве)

Posted: januar 12, 2011 in slani štapići

Нисмо сигурни да ли је ово нови производ из А.Д. „СОКО НАДА ШТАРК“  али није укусан као неки слични производи других произвођача.

Иако би ово требало да буду слани штапићи пуњени кикирикијем, тј неком смесом од истог, тај укус кикирикија је доста слаб и једва се осећа. Осим тога, није ни довољно слано. Тако да смо разочарани овим производом. Као што смо већ раније писали о неки сличним производима, примећује се тренд „несланих“ грицкалица, и то у области где би такви производи традиционално требало да буду слани, они постају малтене бљутави. Други тренд је тај, да се овакви производи упорно пакују у кесице које више немају 50 грама, већ углавном имају само 40 грама, или у овом случају „чак“ 45 грама!

Мислимо да ће потрошачи знати да „казне“ овакве производе,  јер то заиста није фер од произвођача.  И опет исто, податак о тежини од 45 грама је малтене сакривен на полеђини кесице, једва видно исписан ситним словима, уместо да буде исписан на лицу амбалаже, јасно видљив.

Сама кесица се не отвара баш лако, и углавном ако немате при руци маказице, може се десити да садржај испадне (што је посебно незгодно ако сте негде ван куће, онда можете евентуално да храните голубове или врапце кад штапићи поиспадају из кесице) Бар то.

Шта још рећи… Пробајте сами, можда вам се свиди. Нама није. 

Оцена 2/5

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s