„Европа“ BonBon Noire (100g) тврди полнети бонбони (увоз из Македоније) има ту и екстракта паприке!

Posted: januar 11, 2011 in bombone

Наравно, не треба бити много паметан да се одмах уочи огромна сличност у дизајну са познатим српским „Негро оџачар грла“ бомбонама!  Сличност је велика, малтене безобразна, али углавном по дизајну. Што се тиче самих бомбона, оне су веома добре, нису као „Негро“ тј. донекле подсећају, али имају другачији, такође самосвојан укус. Moжда томе доприноси и екстракт паприке (!) који је наведен као један од састојака ових бомбона. Такође, један од састојака је и биљни угаљ! Заиста, нисмо знали да се биљни угаљ користи за бомбоне, али ето, користи се, и ми ту не можемо ништа. Мора да то побољшава укус. И мора да није штетно, иначе не би ни стављали, а не би их ни увозили чак из Македоније.

По цени од 40 динара, ове бомбоне су добра куповина јер су јефтиније од неких сличних марки (нпр. „Негро“  је за око 15 динара скупљи)

Осим тога, ове бомбоне нам се веома допадају јер имају округласти облик и много лакше се сисају него, на пример, „Негро“ бомбоне које имају четвртасти облик. Све у свему, одличне бомбоне. Ми јесмо присталице домаћих производа, али не по сваку цену.  У овом случају, повољнија  цена, и веома добар укус,  дају малу, али пресудну предност овом увозном производу.

Напомена:  кесица је скенирана празна.

Оцена 5/5

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s