Trik pretzel salty biscuits 125g (све на енглеском, офкорс!)

Posted: novembar 29, 2010 in perece

Из компаније БАНИНИ, ево нама кесице переца од 125 грама.

Кесица је лепе жуте боје, али сви текстови на неколико језика су малтене нечитљиви, јер су исписани белом бојом. Ко је икада и помислио да ће нешто исписано белом бојом на жутој површини бити икако читљиво, није нам јасно. Да би ишта прочитали, требаће вам лупа тј. увеличавајуће стакло, које још увек  не испоручују уз овакве производе. На предњој страни кесице, све је исписано на енглеском, тако да су переце постале слани бисквити Ех, камо среће да се ове переце извозе  још негде осим Македоније и Албаније, можда би онда имало више смисла да се све испише на албанском и македонском. Овако, чини се да је енглески крајње сувишан, непотребан и изгледа безвезе.

Што се тиче самих переца, ово су сасвим… обичне переце. Ништа посебно. Биле би боље да су посуте нечим, сусамом, кимом, или макар да су их посули сољу. Овако, помало су бљутаве. Слани бисквит је слани бисквит, а переце су переце, крајње је време да се ствари називају правим именом.

Оцена   2+  (илити мршава тројка минус)

Advertisements
komentari
  1. […] je vjerovatno tekst koji je trebao da se nađe na blogu Proizvod i usluga, ali prilično sam siguran da bi me odbili zbog subjektivnosti, tako da sam odlučio da ne […]

  2. Sokobanja kaže:

    Pa ovo je klasican primer koliko smo zaostali u svemu, pa tako i u marketingu i reklamiranju

  3. Apartmani kaže:

    To je primer kako nestrucni i poluobrazovani ljudi rade na pozicijama koje su vise nego odgovorne i koje zahtevaju jako sposobne i profesionalno obucene ljude

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s