YoYo kakao krem proizvod sa ekspandiranim pirinčem (razigrano zadovoljstvo svakog zalogaja iz koncerna Bambija-Banata!)

Posted: oktobar 27, 2010 in slatkiši

Iako na licu ambalaže piše “Yoyo pun hrskave riže“ – svuda naokolo su prikazana zrna kafe. Mislili smo da je “riža“ – pirinač, ali eto, u koncernu BAMBI-BANAT riža je u stvari, kafa!

No, to je tek prvo što pada u oči. Onda, tu je i natpis “Proveren kvalitet. Super cena!“ – mada se ne kaže ko je, kada, i kako proveravao taj vajni kvalitet, a nije ni jasno zašto je to baš “super cena!“ (sa uskličnikom)  Što se cene tiče, sve zavisi gde kupujete ovaj kakao proizvod za kafom (pardon! sa rižom! pardon! sa piriničem!)  Opet se ponavlja samoreklamerstvo i hvalisanje koji krase skoro svaki proizvod tog koncerna (Zaboga, sad su koncern, pa moraju malo da se samoreklamiraju i hvališu, busaju u grudi. Šta bi mi, jadni konzumenti bez njihovih obaveštenja i nebuloza koje štampaju po omotima? Da li bi nekako zalutali, pogrešili, i preskočili njihov proizvod “proverenog kvaliteta“ pa još uz sve to i radjen po HACCP i HALAL principima.

Zaista, nemamo ništa protiv BAMBI-BANAT koncerna, ali mogli  bi da angažuju neke stručnjake za dizajn i oblikovanje ambalaže, bar one koji prave razliku izmedju kafe i riže! Pardon! Kafe i pirinča! Uzgred (pogledajte omot) zašto je taj pirinač označen kao “hrskav“ ? Šta znači biti hrskav? Da li to znači da ova kakao krem tabla mora da bude tako tvrda? Da li je namenjena deci koja menjaju mlečne zubiće, pa da ih što lakše polome da im izrastu novi stalni zubi? Ili je namenjena prosečnom stanovniku Srbije koji ima u proseku po 3 plombe i kome nedostaju po 3 zuba? Da li je ona namenjena samo onim bodibilderima i snagatorima koji vežu lanac za kamion od 5 tona i onda ga vuku da obore svetski rekord? Da li oni tako vežbaju zube i vilicu? Ako ne, onda je krajnje vreme da počnu. Posle jedenja ove tvrde kakao table, vuča kamiona od 5 tona neće im biti nikakav problem, samo nek oblože lanac ovom vazdužasto-zavodljivom kakao krem tablom!

A onda, i propratni tekst na poledjini ambalaže : “ Vazdužasta hrskava riža prekrivena zavodljivim kakao kremom koji se nežno topi u Vašim ustima – jedinstvena kombinacija kojoj nećete odoleti!“  (!!?)

Zašto je riža (pirinač!) vazdušast? Da li je to neki posebni kvalitet ekspandiranog pirinča vredan pažnje da se to i odštampa na omotu? Zaista… Znali smo da zgodne plavuše i crnke mogu da budu zavodljive, ali eto, sada i kakao krem može da bude  takodje zavodljiv i da se nežno topi u ustima !

O, hvala Vam, moćni BAMBI-BANAT d.o.o. koncernu,  što ste Nam otkrili tako dobro čuvanu tajnu uspešnog ambalažiranja i dekoracije i dizajniranja ovog tankog plastičnog vazdušastog omotića koji se teško otvara,  koji u sebi krije razigrane i zavodljive i vazdušaste mehuriće riže-pirinča-a-možda i kafe u obliku riže i pirinča!  Što se tako razigrano i nadasve zavodljivo topi u Našim (Vašim – sa velikim “V“) ustima u kojima su Naši zubi što ih inače peremo sa zubnom pastom srpskog brenda “Denta fresh total“ iz Maribora… Jednog dana, kad neki nemački koncern bude kupio i BAMBI-BANAT, mogu da ujedine proizvodnju, tako da kad zube uprljamo ovakvim kako kremom, možemo da ih peremo sa nekom zubnom pastom srpskog brenda iz Slovenije. A mogu da “spakiraju“ i zubnu pastu i kakao krem djuture u istu kutiju, da potrošačima bude bliže, razigranije i zavodljivije, uz “proveren“ kvalitet i “super“ cenu.Do tada, dovidjenja, dovidjenja, i srećan Vam put razigrani koncernu jedan.

Ocena:  prepuštamo Vama (mi ovo više nećemo da kupujemo)

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s