Maxi magazin prijatelj svake žene (br.9) avgust 2010

Posted: septembar 24, 2010 in časopis

Pre nekoliko dana uzesmo ovaj besplatan časopis u lokalnom Maxiju, avgustovski broj, iako je uveliko septembar. Dok se kasairke i ostalo osoblje Maxija načita septembarskog broja, isti možda bude dostupan negde u oktobru.

Elem, nakupilo se para u Maxiju (izdavač Delta Maxi Grupa) ima se, može se, pa su odlučili da štampaju i ovakve besplatnosti na luksuznom tankom papiru, sa plastifikovanim koricama (kakvo arčenje!) Uz to, nije nam jasno zašto je ovaj časopis, na 52 stranice (od kojih su 7 reklame) namenjen samo ženama? Zar su kupci Maxija samo žene? Ili pak, nameravaju da pokrenu poseban besplatni časopis za muškarce? Hmmmh… Sumnjivo je sve to…  Polna diskriminacija? 🙂

Inače, časopis (časopis…?) liči na većinu sličnih “časopisa“… Malo kojekakvih saveta za zdrav život, “Akvabik – relaksacija u vodi“ ,  malo recepata (u ovom broju iz Grčke) malo reklama, horoskopa i ostalih sitnica. Šteta što nema ukrštenice i sudoku, to bi zaokružilo celu sliku. Ah da, tu je i nekakav tekst (preuzet) o letovalištu Alanja u Turskoj (samo nam još to treba) i intervujui (Maja Volk, Dušan Dule Nedeljković, Mirko Stanković – ova 3 intervjua su najbolje štivo ovog broja)… Sve u svemu, pošto je besplatno…“Poklonu se u zube ne gleda“ … Ali da se ovo prodaje, nikad ne bi kupili. Traljavo, izgleda kao poligon za novinare početnike i amatere saradnike.

Ocena: 2/5

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s