TV Kurir br.32 od 11.do 17.septembra 2010. (kitsch & schund rides again!)

Posted: septembar 13, 2010 in časopis

Dodatak dnevnog lista “Kurir“ je  “TV Kurir“ – a iver ne pada daleko od klade… Tanak je “Kurir“ pa je tanak i “TV Kurir“ – ima samo 16 stranica  (8 dvolisnica) od kojih su 2 reklame za SMS chat i neki teleshop.

TV program je relativno pregledan, sadrži program za 8 domaćih TV kuća (RTS1, RTS2, Pink, B92, Fox, Avala, Košava-Happy, Studio B) kao i za kablovske televizije.

Sa naslovnice nas mrko gleda Ognjen Amidžić, i još pokazuje kažiprstom, kao da smo mu nešto skrivili…Žalosna slika… Unutra, jos crnje, najava za autorski šou Dragana Marinkovića Mace “Mjau sou“ (“Mačor medju cicama i macama“) – koji je predstavljen kao “sarajevski glumac i TV voditelj“ (iako odavno  ne živi u Sarajevu, pa tako i nije sarajevski) A neki kazu da nije ni glumac… (prosečni gledalac zaista ne može da se seti nijedne njegove značajne, a ni beznačajne uloge!) Jednostavno, ne treba imati velike umetničke zahteve ili prefinjen ukus, ne treba biti ni zlonameran, ali…

Da, kitsch i schund i dalje caruju! – Nova (“nova“?) “Farma“ je juče ponovo pokrenuta, a i “Veliki vrat“ čeka na red. Do juče anonimne osobe, predstavljene kao “zvezde“ i “zvezdice“ uz nekoliko novca željnih poznatih imena. Očekuju se nove svadje, nove psovke, guranja, pljuvanja, ogovaranja iza ledja, najgroyniji prostakluci svake vrste i sve drugo sto možemo da očekujemo od kvazi zvezda i zvezdica fabrikovanih na brzinu za jednokratnu upotrebu.

Ocena 2/5

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s